Jouw huisje verhuren?

Deel jouw bijzondere plek!

Heb jij zelf een bijzondere plek die perfect past in het plaatje en overweeg je om het (af en toe) te verhuren? 

We zijn altijd op zoek naar unieke locaties die passen bij onze visie en stijl. Of het nu gaat om een sfeervol vakantiehuisje, een idyllische tuin, een karakteristiek pand of een andere bijzondere plek, wij zijn geïnteresseerd!

Deel jouw huisje met de wereld!

Wij geloven dat elk hoekje van de wereld iets speciaals te bieden heeft en willen graag samenwerken met mensen die hun ruimte willen delen.

Wil je graag je huisje verhuren?

Of je nu een ervaren gastheer of gastvrouw bent of dit voor het eerst overweegt, we staan open voor diverse mogelijkheden. Samen kunnen we bekijken hoe we jouw plek in ons aanbod kunnen opnemen en een unieke ervaring kunnen creëren voor gasten.

Vertel ons meer over jouw unieke plek!

Laat ons weten wat jouw plek zo uniek maakt en hoe je je het verhuurproces voorstelt. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te ontdekken hoe we jouw prachtige plek in ons assortiment kunnen verwelkomen. Neem gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en samen een bijzondere verbinding kunnen leggen tussen jouw unieke plek en reizigers die op zoek zijn naar een onvergetelijk verblijf.